Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ευβοίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00πμ στην Αίθουσα Συσκέψεων του Περιφερειακού Συμβουλίου η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ευβοίας με θέμα:
 "Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου-λήψη προληπτικών μέτρων και ετοιμότητα των φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες και χιονοπτώσεις".

Παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος. Φ.Σπανός, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Εύβοιας κος Γ.Κωστόπουλος, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας κος Κ.Ρήνης, ο Διοικητής Π.Υ Ιστιαίας εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Δασαρχείου και της Διεύθυνσης Δασών, του Νοσοκομείου Χαλκίδας, του ΟΛΝΕ, Δήμαρχοι Αντιδήμαρχοι, οι Εθελοντικοί Σύλλογοι Πυρόσβεσης /Διάσωσης, ο Ερυθρός Σταυρός, και η Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Όλοι οι φορείς εξήραν το κοινωνικό έργο των Εθελοντικών Ομάδων αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.
Η πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό του Εθελοντή Δασοπυροσβέστη  στηρίζοντας την προσπάθεια με τα απαραίτητα μέσα και υλικά ατομικής προστασίας, επικοινωνίας και αναλωσίμων πυρόσβεσης, εξοπλισμό διάσωσης και ότι άλλο είναι απαραίτητο για αυτές τις μορφές δράσης.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι Κώστας Κρέστας, Σπύρος Τούντας και ο πρόεδρος Γιώργος Χουλιαράς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου