Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δ.Σ.

Πέρασαν σχεδόν 13 χρόνια από την ημέρα που ήχησε για πρώτη φορά η σειρήνα του Συλλόγου μας, πρώτη φορά που το πρώτο μας πυροσβεστικό όχημα ξεκίνησε πορεία ενάντια στον κίνδυνο για τα χωριά μας.
Τη φωτιά.

Ήταν η πρώτη φορά το 2008 μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των Στύρων που μια παρέα φίλων έθεσε την ιδέα για τη δημιουργία του Εθελοντικού Συλλόγου Πυρόσβεσης και Διάσωσης των Στύρων.
Η παρέα ήταν ο Δημήτρης Τσούλης, ο Βασίλης Κατρέβας και ο Θανάσης Ελευθερίου.
Το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλο καθώς και οι συμμετοχές.
Το έργο επίσης, 548 καταγεγραμμένα περιστατικά πυρκαγιών, διασώσεων, έρευνας.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;
Ατέλειωτες ώρες περιπολιών, συνεχές τρέξιμο και όπως ήταν φυσικό ο αγώνας έγινε πάθος και αυτοσκοπός για την προστασία του περιβάλλοντος, των περιουσιών, των συνανθρώπων μας.
13 χρόνια προσφοράς κοινωνικού έργου.

Και φτάσαμε στο τέλος του 2020.
Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους τρείς προηγούμενους προέδρους Θανάση Ελευθερίου, Μιχάλη Καλαλούγκα και Γιώργο Χουλιαρά, που κράτησαν την ιδέα του εθελοντισμού άσβεστη, όλα τα μέλη των Δ.Σ και κυρίως όλων των παιδιών που πέρασαν από την Ομάδα Κρούσεως που με συναδελφικό πνεύμα ενωμένοι σα μια γροθιά πάλεψαν για τα ιδανικά του Συλλόγου μας.
Όλα αυτά μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησαν και καλούμαστε σήμερα να συνεχίσουμε.

Το νέο Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά και υπόσχεται να αγωνιστεί για την πορεία που χάραξαν έτσι ώστε ο Σύλλογός μας και το κυριότερο η ιερή ιδέα του εθελοντισμού να έχουν συνέχεια.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου