Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Πυρκαγιά στους Ραπταίους.

Το Σάββατο 11/7/2020 ο Σύλλογος έλαβε κλήση στις 12:00μμ απο Π.Κ. Αλιβερίου για πυρκαγιά στην περιοχή των Ραπταίων.
Άμεσα μετέβησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από το Αλιβέρι,την Κάρυστο,την Κύμη και την Χαλκίδα που αργότερα ενισχύθηκαν από Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας και ο Σύλλογός μας με τα τρία οχήματα και δύναμη 14 ατόμων.
Η πυρκαγιά ήταν σε αρκετά δύσκολο σημείο με ελάχιστη πρόσβαση και με πολύ δυνατούς ανέμους. Από αέρος επιχείρησαν 5 αεροσκάφη Canadair, 2 ελικόπτερα Erickson και ένα Super Puma. Συνέδραμαν υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας και χωματουργικά μηχανήματα,υδροφόρες του Δήμου Καρύστου και 3 χωματουργικά μηχανήματα.
Επίσης και  2 Εθελοντικές Ομάδες από το Βέλος και το Αυλωνάρι του Δήμου Κύμης-ΑλιβερίουΤην ρύθμιση της κυκλοφορίας στον κεντρικό οδικό άξονα είχαν αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα Νέων Στύρων
Τον συντονισμό της επιχείρησης είχε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους.


Ευχαριστούμε θερμά τα εξής καταστήματα της περιοχής μας για τις προσφορές τους στην Ομάδα Κρούσης την ώρα που επιχειρούσε στο συμβάν: Τα Cafe Foodmania,Βistrot Ηρώον και Αμμος,τα Mini markets της Ζωής Βασιλαρά και Δημητρη Τολια,το Super market της Μαρίας Δράκου στα Άνω Στύρα, το Σουβλατζιδικο Ψητές Αλχημείες,τα Βενζιναδικα ΕΚΟ της Παγώνας Ηλία και CYCLON της Τασίας Πηλιχού και το Φαρμακείο της Μαρίας Παπαμικρούλη για τους ορούς για το καθάρισμα των ματιών.Επίσης τους κυρίους Παντελή Νικολαου, Δημήτρη Τόλια και Τάσο Βλάμη που με τα δικά τους οχήματα συνέδραμαν την Ομάδα Κρούσης. 
Ζητούμε συγγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιους.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους σας!




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου