Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Δέκα χρόνια προσφοράς



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην ταβέρνα "Οι Μουριές" στα Νέα Στύρα η επετειακή χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.
 Η προσέλευση των συμπατριωτών μας ήταν μεγάλη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρύστου κος Λ.Ραβιόλος η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν.Στύρων κα Σ.Αρχόντη οι Πρόεδροι και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων τα κλιμάκια της ΠΥ. Αλιβερίου και Καρύστου και οι εθελοντικές ομάδες των Δσοπυροσβεστών Μαρμαρίου, της Λέσχης 4χ4 Καρύστου και οι Δασοπυροσβέστες Καρύστου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Γιώργος Χουλιαράς στον λόγο που εκφώνησε έκανε εκτενή αναφορά της δράσης μας σε αυτά χρόνια.
Τόνισε ότι στα δέκα αυτά χρόνια η ομάδα κρούσης επιχείρησε σε 496 περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά ήταν πυρκαγιές, αλλά και σε έρευνες για άτομα που είχαν χαθεί σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, απεγκλωβισμούς οχημάτων από τα χιόνια και αντλήσεις υδάτων σε πλημμυρικά φαινόμενα. 
Τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες πρός τα κλιμάκια Αλιβερίου και Καρύστου στον πρώην Προϊστάμενο Καρύστου κον Ν.Αποστόλου στον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Καρύστου κον Α.Σταυρόπουλο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Αλιβερίου κον Βαγγέλη Αργύρη. 
Ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου