Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Πέρασαν οκτώ χρόνια….Έγινε χθες Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 19:30μμ στο μνημείο του Πολυποτάμου επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των ηρωικών πιλότων του Canadair CL-415 Δ.Στοϊλίδη και Ι.Χατζούδη που έπεσαν το 2007 στο βωμό του καθήκοντος.
Παρόντες ήταν:
Ο Ταξίαρχος Γ.Ε.Α εκπρόσωπος του ΥΠΕΘΑ και εκπρόσωπος του Υπουργού κος Καλόγερος Παναγιώτης, προσκεκλημένος του Δημάρχου Καρύστου.
Ο Δήμαρχος Καρύστου κος Λευτέρης Ραβιόλος ,ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Στυρέων,Γιάννης Γκεμίσης,Δημοτικοί Σύμβουλοι ΔΕ Καρύστου και ΔΕ Στυρέων,ο πρώην Δήμαρχος Καρύστου και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης,Νίκος Μανώλης,η πρώην Αντιδήμαρχος Στυρέων Π.Τζαβάρα, η προϊσταμένη του Λ/Τ Νέων Στύρων Πελαγία Κανελλοπούλου,ο προϊστάμενος Α/Σ Στύρων,Λευτέρης Χατζησάββας,η προϊσταμένη του Λ/Σ Νέων Στύρων,     ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Π/Κ Καρύστου Αντώνης Σταυρόπουλος,οι ομάδες Εθελοντών-Δασοπυροσβεστών/Διασωστών Μαρμαρίου,ΚαρύστουΛέσχη 4x4 Καρύστου και φυσικά ο Σύλλογος μας.
               
Παρόντες ήταν οι γονείς και συγγενείς των δύο ηρωικών αεροπόρων που έψαλλαν στο τέλος μαζί με τους παρευρισκομένους τον Εθνικό Ύμνο.

Το παρών έδωσε και ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου μας ,Θανάσης Ελευθερίου,που βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την εποχή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφάλας διοργάνωσε αγώνα δρόμου και ποδηλασίας με τη συμμετοχή 20 μικρών παιδιών προς τιμήν των πεσόντων.


Πέρασαν οκτώ χρόνια μνήμης που είναι ζωντανή στην καρδιά μας.
Οι ψυχές των δύο παλληκαριών είναι η ρομφαία που μας οδηγεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου