Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

H κοπή της πίτας του Συλλόγου μαςΤην Κυριακή 2/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρύστου κος Νίκος Μανώλης και ο Αντιδήμαρχος Καρύστου κος Νίκος Μανώλης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Στύρων κος Τάσος Ζάππας, Ν.Στύρων κα Μαρία Φωτεινού &  Αλμυροποτάμου κα Άντζυ Τσιγαρίδα, ο Αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης κος Ελ.Ραβιόλος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης «Αλλοιώς», ο Προϊστάμενος Πολ.Προστασίας Εύβοιας κος Γιώργος Κωστόπουλος, ο πρώην Προϊστάμενος κος Κων/νος Τσιμπλής, ο Προϊστάμενος Π/Κ  Αλιβερίου πυρονόμος κος Ε. Αργύρης, ο Προϊστάμενος Π/Κ Κύμης κος Δ. Δεμερούτης, ο Πρόεδρος της Λέσχης 4χ4 Καρύστου κος Κων/νος Μπαλτάς και μέλη αυτής, η Πρόεδρος του Εμπορρικού Συλλόγου Ν.Στύρων κα. Αγγελική Αραπάκη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καψάλων κα Μαρία Δουμουλιάκα, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του Επισμηναγού (Ι) Σάββα Κοτρίδη με την οικογένειά του.

Έγινε απολογισμός των δέκα  περιστατικών της περασμένης χρονιάς.
Επίσης παρουσιάστηκε η κοινωνική δράση του Συλλόγου με ενημερωτικές επισκέψεις σε όλα τα σχολεία της περιοχής μας για τους κινδύνους των πυρκαγιών.
Έγινε ειδική αναφορά στον πρώτο μας πρόεδρο τον Θανάση Ελευθερίου που οι συνθήκες ανάγκασαν να μεταναστεύσει στην μακρινή Αυστραλία.
Ακολούθησαν ομιλίες των παρευρισκομένων φορέων.
Ο Προϊστάμενος του Π/Κ Αλιβερίου κος Ευάγγελος Αργύρης στο λόγο του τόνισε την ανάγκη στήριξης απ όλους τους φορείς και ιδιαίτερα του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής στο Σύλλογο αλλά και την ανάγκη ένταξης σε αυτόν νέων μελών, ειδικά στη ομάδα κρούσης.

Στην συνέχεια έγινε αναφορά στον πρώην Προϊστάμενο Πολ.Προστασίας κον Κων/νο Τσιμπλή και απονομή τιμητικής πλακέτας για την εικοσαετή προσφορά του στο νομό Ευβοίας.
Ακολούθησε ομιλία του νέου Προϊσταμένου κου Γ. Κωστόπουλου και παρουσίαση  στα προγράμματα που εντάσσονται οι εθελοντικές δυνάμεις.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ομιλία του Επισμηναγού (Ι) Σάββα Κοτρίδη , κυβερνήτη πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 .
Απόδειξη των ισχυρών δεσμών φιλίας ήταν η παρουσία του για δεύτερη φορά στα Στύρα μαζί με την οικογένειά του.

Η εκδήλωση τελείωσε με το χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου στους παρευρισκόμενους και με ιδιαίτερη μνεία στα μάχιμα μέλη της ομάδας.


 Ο Προϊστάμενος Π/Κ Αλιβερίου Πυρονόμος κος Ε.Αργύρης
 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην Προϊστάμενο Πολ.Προστασίας κον Κων/νο Τσιμπλή
Ο Επισμηναγός (Ι) Σάββας Κοτρίδης δωρίζει στο Σύλλογο αναμνηστική πλακέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου