Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2013 και βραβεύσεις από την Π.Υ. Ευβοίας



Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας έγινε ο απολογισμός της της αντιπυρικής περιόδου 2013 από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Ο Διοικητής Ευβοίας κος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος έκανε τον γενικό απολογισμό για να συνεχίσει την επί μέρους ενημέρωση ο Υποδιοικητής Χαλκίδας κος Κων/νος Ρίνης.
Όπως ανέφεραν η φετινή χρονιά είχε πολύ χαμηλό ποσοστό πυρκαγιών σε σχέση με πέρυσι.
Ο κος Διοικητής αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης και την ετοιμότητα των πυροσβεστικών δυνάμεων και ευχαρίστησε όλες τις εθελοντικές ομάδες της Εύβοιας που εμπλέκονται στην πυρόσβεση για την βοήθεια που προσφέρουν στην Π.Υ. και απένειμε σε όλες αναμνηστικό δίπλωμα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κος Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Αθ.Μπουραντάς,  Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Εύβοιας κος Γιώργος Κωστόπουλος, ο πρώην Προϊστάμενος κος Κων/νος Τσιμπλής, ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Αρχιπύραρχος κος Αθανάσιος Λέκκας, οι Προϊστάμενοι Πυροσβεστικών Κλιμακίων και Σταθμών της Εύβοιας και όλοι οι Σύλλογοι Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Εύβοιας
Ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση και μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά με τα υψηλοβαθμα στελέχη και τους Προϊσταμενους των Κλιμακίων της Π.Υ. καθώς και με συναδέλφους εθελοντές να συζητήσουμε θέματα που αφορούν το αντικείμενό μας.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της Χαλκίδας και τα Κλιμάκια Καρύστου και Αλιβερίου για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλουν.

Ο κίνδυνος ενώνει τους ανθρώπους και στα δύσκολα οι Προϊστάμενοι Π.Κ Καρύστου Πυραγός κος Ν.Αποστόλου, αν. Προϊστάμενος Πυρονόμος κος.Α.Σταυρόπουλος και Προϊστάμενος Π.Κ Αλιβερίου Πυρονόμος κος Ε.Αργύρης και αν.Προϊστάμενος κος Γ.Μαρίνος και φυσικά ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας είναι οι άνθρωποι που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο μας, με τις οδηγίες των οποίων προσπαθούμε για το καλύτερο.






 Απο αριστερά ο Προϊστάμενος Π.Κ Καρύστου Πυραγός κος Νίκος Αποστόλου, ο Διοικητής Π.Υ. Ευβοίας Πύραρχος κος Ι. Κλεφτοσπύρος και ο Προϊστάμενος Π.Κ. Αλιβερίου Πυρονόμος κος Ε.Αργύρηςμεταξύ μελών του Συλλόγου μας Μιχάλη Καλαλούγκα, Γιώργο Χουλιαρά και Αντώνη Τσαπέπα
 Στο κέντρο ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Αρχιπύραρχος κος Αθ. Λέκκας και ο Προϊστάμενος Π.Κ. Αλιβερίου Πυρονόμος κος Ε.Αργύρης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου