Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Απο τον Διοικητή του Π.Κ. Αλιβερίου.


Πολλά συγχαρητήρια, για ακόμη μια αντιπυρική η παρουσία σας ήταν καθοριστική!!!
Το έργο και η δράση σας στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Στύρων αλλά και της Νότιας Εύβοιας γενικά ήταν ιδιαίτερα αποδοτικά και αποτελεσματικά!!!Αποδείξατε πόσο καλά οργανωμένοι είστε και πόσο αγαπάτε πραγματικά αυτόν τον σκοπό που υπηρετείτε!!!
Με απαράμιλλο θάρρος και περίσσιο ζήλο προσφέρατε τα μέγιστα στο δύσκολο έργο της καταστολής των δασικών και αγροτικών πυρκαγιών σε μία από τις πιο απαιτητικές περιοχές, όσον αφορά την ετοιμότητα, την άμεση επέμβαση στο συμβάν και την ικανότητα εκτέλεσης έργου!!!
Η συνεργασία σας με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής άψογη σε κάθε περίπτωση!!!
Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά σας!!!
Η ευαισθησία σας δε στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου σας και το πραγματικά ανθρώπινο προφίλ σας συμπληρώνει τις αρετές σας!!!
Μπράβο!!!Συνεχίστε να είστε άνθρωποι και ο Θεός να σας έχει καλά!!!

Ανθυποπυραγός Γεώργιος Μιχοντάβας
Προϊστάμενος Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου

---------------------------------------------------------------------

Προϊστάμενε,
είναι γεγονός ότι όταν πραγματικά πιστεύεις την ιδέα που υπηρετείς, παράγεις έργο.
Είναι αλήθεια ότι όσο ο καιρός περνά και αποκτούμε περισσότερη πείρα, τόσο μεγαλώνει η φλόγα του εθελοντισμού για προσφορά στον τόπο και τους συνανθρώπους μας.
Σ΄όλα αυτά όμως η συνδρομή σας είναι μεγάλη. Μας μεταδώσατε τεχνογνωσία και η επιχειρησιακή σχέση που αναπτύχθηκε μας κάνει να νοιώθουμε ένα μικρό κομμάτι απο την Πυροσβεστική οικογένεια.Αυτό μας τιμά ιδιάιτερα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε σας που μας εμπιστεύεστε και στέκεστε αρωγοί στα όνειρα και τις ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Μιχάλης Καλαλούγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου