Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Από την κοπή της πίτας


Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 κόψαμε την πίτα μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν συμπολίτες μας, ο Δήμαρχος Καρύστου Κος Νίκος Μανώλης, οι Αντιδήμαρχοι Καρύστου Κος Διγαλέτος Κωνσταντίνος και Τούρλα Γεωργία, από την Περιφέρεια ο σύμβουλος κος Κακάτσος Γιώργος και οι Προιστάμενοι και Υπαξιωματικοί των κλιμακίων ΠΥ, Αλιβερίου και Καρύστου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στον λόγο του τόνισε την ανάγκη της οικονομικής και ηθικής στήριξης του Συλλόγου από την τοπική κοινωνία και από τους φορείς.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια και των τριών Συλλόγων των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Στύρων, Μαρμαρίου και Καρύστου.
 Ο Σύμβουλος Περιφέρειας κος Κακάτσος τόνισε την προσφορά και την αναγκαιότητα  της οικονομικής στήριξης των Εθελοντών γιατί σ`αυτούς στηρίζεται η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και οι περιουσίες των κατοίκων της Καρυστίας. Τέλος τον λόγο έλαβε εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο Προιστάμενος Π.Κ.Αλιβερίου κος Γιώργος Μινχοντάβας ο οποίος ως άμεσα συνεργαζόμενος με τόν Σύλλογο  εξείρε το έργο των εθελοντών δασοπυροσβεστών και τόνισε την ανάγκη στήριξης τόσο από την πολιτεία όσο και από την τοπική κοινωνία στο δύσκολο έργο τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Καλαλούγκας
Ο Δήμαρχος Καρύστου Κος Νίκος Μανώλης 
 Ο Σύμβουλος Περιφέρειας Κος Γιώργος Κακάτσος
 Ο Προϊστάμενος Π.Κ Αλιβερίου Κος Γιώργος Μινχοντάβας
Τα κορίτσια μας Κατερίνα Τσούτη, Ελένη Κρόκου, η Γραμματέας μας Μαρία Φωτεινού και η Αλέκα Γοίλια
 Απο αριστερά, Γιώργος Δήμας, Μιχάλης Καλαλούγκας, Προϊστάμενος ΠΚ Αλιβερίου Γ. Μινχοντάβας, Προϊστάμενος ΠΚ Καρύστου Ν.Αποστόλου, Υπ/κός Καρύστου Α.Σταυρόπουλος, Γιώργος Χουλιαράς, Υπ/κος Αλιβερίου Ε.Αργύρης και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Καντρέβας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου