Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ημέρα Ιερής Μνήμης



Πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των ηρωικών αεροπόρων που έπεσαν στα Στύρα στις μεγάλες πυρκαγιές του 2007.
Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν η Δημοτική Αρχή, η νέα Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Καρύστου, το Club 4x4 Καρύστου και οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπυρόσβεσης, Οχθωνιάς, Κονιστρών και Στύρων.
Η θυσία στο βωμό του καθήκοντος του Επισμηναγού Δ.Στοϊλίδη και Σμηναγού Γ.Χατζούδη είναι η ρομφαία μνήμης που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον τόπο μας.









Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πυρκαγιά στον Πολυπόταμο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Σάββατο 26/7 στις 15:05μμ στην περιοχή του Πολυπόταμου.
Στο συμβάν μετέβησαν άμεσα τα τρία οχήματα του Συλλόγου μας με πλήρωμα δώδεκα ανδρών, δύο οχήματα απο το Π.Κ.Αλιβερίου και δύο απο το Π.Κ.Καρύστου.
Με ταχεία επέμβαση και συντονισμένες ενέργειες η πυρκαγιά κατεσβέσθη πρίν πάρει διαστάσεις.
Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Προϊστάμενος του Π.Κ Αλιβερίου κος Σοφρώνης Σταύρος και απο το Π.Κ.Καρύστου ο αναπληρωτής Προϊστάμενος κος  Σταυρόπουλος Αντώνης.
Έκαψε τρία στρέμματα αγροτολιβαδικής έκτασης.






Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Δεν σας ξεχνούμε.....

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 και ώρα 17:00μμ θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο στον Πολυπόταμο για τους ηρωικούς πιλότους του Canadair CL-415 που έπεσαν το 2007 υπερασπιζόμενοι ζωές και περιουσίες.